Qui som

Creiem que és important saber qui som, d’on venim i a on anem. No, no tingueu por que no volem filosofar-vos amb el sentit de la vida o quelcom semblant. Us ho expliquem en quatre ratlles.

L’any 2010 un grup de Montnegres, cansats de no tenir samarretes, de no divertir-se prou tot i guanyar els corremonts, de queixar-se i no sentir-se escoltats, van decidir passar a l’acció.

Aquell any va ser una mica just i es va fer el que es va poder.

L’any 2011 ja van començar a treballar amb més temps i a organitzar-se un mica més. Algun Montnegre més es va afegir a la colla i mica en mica es va començar na fer feina.

És per això que ens sentim identificats amb les formigues: Mirem de treballar en equip i no volem cap mena de protagonisme.

La festa major 2011 creiem que va ser un punt d’inflexió: Es va perdre el corremonts però als ulls de tot el poble va quedar la feina feta. No direm que no ens agrada guanyar perquè no seria cert, el corremonts el volem guanyar; però donem molta importància a valors com l’esforç, el treball, la constància, l’amistat, la participació, …

Com que ens avenim i creiem en què no només cal moure’s al setembre quan tornem de vacances, hem anat més enllà i prenem part en d’altres actes a Sant Celoni: Es fa ofrena l’Onze de Setembre, es participa a la Marató de TV3 de la mà del col·lectiu 08470, es pren part de la fira d’entitats, mirem de col·laborar al cercavila de la Flama del Canigó, …

Som oberts a tothom que vulgui i tenim la idea que entre TOTS podem dinamitzar Sant Celoni.

Entre tots vol dir TOTHOM que es senti identificat amb els MONTNEGRES però també totes les associacions del poble amb les que podem fer coses conjuntament com ja fem amb “Els 08470”.

SER @MONTNEGRES MOLA !!!